Jaarlijks concert Ons Muziekske

 

Op zondag 27 november 2022 vindt zoals elk jaar het inmiddels traditionele concert plaats van Ons Muziekske uit Berlicum.                                Het concert wordt gehouden in zaal De Driezeeg in Middelrode, waar Ons Muziekske elke maandagmiddag repeteert.

Het orkest heeft regelmatig optredens in de regio en is zeker in verzorgingshuizen een graag geziene gast. Speciaal voor deze optredens is in de loop der jaren een aantrekkelijk repertoire opgebouwd waarmee het orkest veel succes heeft.

Ons Muziekske staat al sinds jaar en dag onder de enthousiaste leiding van Henk de Winkel, voorwaar geen onbekende in de regionale muziekwereld.

Zoals gebruikelijk zal ook dit jaar het optreden plaatsvinden in samenwerking met een koor en wel Crescendo uit Den Dungen. Dit koor werd eind jaren 60 opgericht en kwam voort uit het toenmalige fenomeen Tienermis oftewel Beatmis. Inmiddels heeft het koor zo’n 30 leden. Tot op vandaag leveren ze als koor ook nog steeds hun bijdrage aan diensten in de kerk van Jacobus de Meerdere in Den Dungen.

Het koor stond 25 jaar onder leiding van Anja van Alebeek die enkele jaren geleden het stokje heeft overgedragen aan Greet Strijker. Men heeft inmiddels een zeer aantrekkelijk en divers repertoire.

Dus voor een gezellige muzikale zondagmiddag bent u van harte welkom! 

Zondag 27 november vanaf 14.00 tot 16.00 uur in de Driezeeg in Middelrode.

De toegang is gratis!