Jaarconcert 2 november 2014

Jaarlijks concert “Ons Muziekske”

Traditiegetrouw zal “Ons Muziekske” ook dit jaar op zondag 2 november 2014 weer een gratis concert in de grote zaal van café- eeterij “de Driezeeg” te Middelrode organiseren.

Het concert begint op zondag 2 november om 14.00 uur en zal tot ongeveer 16.00 uur duren

Deze actieve club is een onderdeel van “Bres” de ouderenvereniging van Berlicum en Middelrode en bestaat momenteel uit 19 mannen en vrouwen die met accordeons, gitaar, mondharmonica, saxofoons, dwarsfluit, klarinet, baritons, ’n bes-bas en een grote en kleine trom gezellige, goed in het gehoor liggende muziek maken. Tijdens de jaren van haar bestaan heeft deze club al een behoorlijke naam opgebouwd in de regio en zelfs ver daar buiten. Zo zijn zij regelmatige gasten van de VVV in Sint Oedenrode en hebben succes geoogst bij verschillende optredens tijdens de Seniorenbeurs in Veldhoven. Ook laten zij zich altijd horen bij de diverse bijeenkomsten van de ouderenvereniging “Bres” wanneer daarom gevraagd wordt. In het programma is voor elk wat wils opgenomen, zowel meezingers als luisterliedjes. Het geheel wordt geleid door de dirigent Henk de Winkel. Om dit jaarlijkse concert nog aantrekkelijker en gevarieerder te maken heeft “Ons Muziekske”, ook weer traditiegetrouw, andere muzikanten, zangers en zangeressen uitgenodigd om de toehoorders nòg meer te laten genieten van een muzikale gezellige sfeer.

De operette vereniging Rosmalen is dit jaar voor de vierde keer aanwezig. Dit interessante en gezellige concert in de grote zaal van Café “De Driezeeg” is, zoals gezegd, voor iedereen gratis toegankelijk en de organisatie hoopt dan ook weer op een grote toeloop van het publiek. Om de onkosten een klein beetje te dekken zal ook de bekende “donatiepot” weer prominent opgesteld staan, zodat de bezoekers gemakkelijk een kleine bijdrage in de onkosten kunnen leveren.

Meer informatie over dit orkest is te vinden op de vernieuwde website: www.onsmuziekske.nl

 

.